Beoordelingen

9,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,8
Comfort
9,5
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
9,6
Personeel
9,8
Waar voor uw geld
9,4

Beoordelingen

    martin hoegen
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    27 februari 2018
    parkeren
    netjes
    D. Mierlo
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    25 februari 2018

    Goed appartement zeer schoon

    Schoon en netjes vriendelijke mensen
    Bert Sproncken
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    22 februari 2018
    Schoon, mooie inrichting
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    3 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tim
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    3 januari 2018
    Zeer groot appartement, luxe ingericht.
    Roos Postema
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    26 december 2017

    Geweldig TOP verblijf

    Locatie was "moeilijk" te vinden, codeslot beetje lastig.
    Ruim, super compleet, modern en zeer netjes
    prima accommodatie schoon en keurig.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    21 december 2017

    prima verblijf gehad voor herhaling vatbaar.

    geen koffiezetapparaat op de kamer.
    kamer prima, goede bedden.
    Ingrid
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    18 december 2017
    Alles was goed en ik ben kritisch hoor :)
    Wat een geweldige accommodatie! Alles was perfect! Groot appartement van alle gemakken voorzien. Erg goed ontbijt voor weinig. We werden erg vriendelijk ontvangen en ook tijdens verblijf staat men altijd voor je klaar. Kleine kerstmarkt op loopafstand, de grote kerstmarkt wel wat verder weg. Met de taxi prima te doen. Volgend jaar weer!
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    17 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Miranda Boerefijn
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    6 december 2017

    Super gehad

    Van alle gemakken voorzien
    Bjorn
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    29 november 2017

    Uitstekend

    Gastvrijheid Hygiene Ontbijt
    Gerrit
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    28 oktober 2017

    Relaxed, ruim, vriendelijke gastheer.

    niets
    De gastheer was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het appartement mooi opgezet en zelfs de bedden voor de kinderen waren al opgemaakt. ook lag er een fles water, nootjes en chocolade klaar. Het appartement heeft veel faciliteiten, zoals eigen kookgelegenheid, oven, magnetron, led lampjes onder de bank. Je krijgt een eigen sleutel van het gebouw, welke ook past op je appartement. Daardoor ben je vrij om in en uit te lopen.
    Angela Houkes
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    16 oktober 2017

    Geweldig!

    Knus appartementje. Aan alles is gedacht. Kaarsjes, nootjes op tafel, goed gevulde minibar. Eigenaar erg vriendelijk. Appartement was keurig schoon!
    Wim
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    29 augustus 2017

    Geweldig goed

    Niets
    Het ontbijt was zeer goed en de kamer/studio was geweldig. Kortom een 10 met veel pluimen
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    4 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Wing Yin Tang
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    2 april 2018

    Great appartment!

    Clean and very well designed and detailed appartment. Great lightplan in all rooms. Trendy bathroom, comfortable couch, great electric beds, a safe, good wifi and television and also free amenities as bathrobes, slippers, snack on arrival, toothbrushes, snack on pillow. Will definitely come back again!
    Tim
    de

    Beoordelingsscore

    10
    31 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Karim
    iq

    Beoordelingsscore

    9,2
    13 oktober 2017

    Perfect Super the best in my experience of traveling.

    Nothing i did not like ..
    I did like everything the whole place was very comfortable clean with special details, but the big bonus that the owner Mr. Oliver is there for anything you want any time you ask for something he can get in minutes., on top he drop me by his own car to the train station to travel to Milan..
    clive
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    21 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Paweł
    pl

    Beoordelingsscore

    10
    19 september 2017
    Very friendly host. Perfect conditions.
Beoordelingen worden geladen